söndag 1 januari 2017

De mest lästa inläggen 2016

Det är dags för den del av året då blicken vänds, om möjligt, än mer inåt i bloggvärlden och jag är inte den som missar chansen till lite navelskådning. Låt oss börja med vilka inlägg på bloggen som lästs mest enligt Blogger. Överhuvudtaget så är det fler som läser det jag skriver i år än förra året. Jag är tacksam!

1. Bloggarnas portföljer - statistik

I oktober/november fick jag för mig att undersöka vad bloggarna egentligen investerade i. Det blev en massa arbete så jag är glad att många verkar ha tyckt att det var intressant. Jag har fortfarande 1-2 artikelidéer baserad på den data jag samlade in men om jag inte får ut något snart så blir det inget mer.

2. Bilindustrin, en analys och diskussion

Det här är en artikel som jag tror råkade röra ett ämne som många var intresserade av. Kanske inte så mycket innehåll som folk skulle vilja ha så se det som ett tips på ett ämne som kan dra intresse.

3. Var är det där "All time high"?

I september kom det artiklar som pratade om "All time high". Personligen så märkte jag inte av det alls, och jag var visst inte ensam om det. Senare så fick även min portfölj smaka på de högre kurserna, men mer om det i någon annan återblick.

4. Knep för att skapa en fin avkastning

Kanske mitt favoritinlägg för 2016. Jag noterade hur många kör med skygglappar när de bedömer sin avkastning så jag ville, med ett lätt ironiskt inlägg, visa hur man kan skryta om bra avkastning oavsett hur det egentligen gått.

Signaturen Lars tyckte om det inlägget vilket jag ser som ett kvalitetsbevis!

2 kommentarer:

  1. Precis hittat din blogg. läste precis "Knep för att skapa en fin avkastning", i mitt tycke ett briljant inlägg och kommentarerna under var inte dåliga heller!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det finns så många sätt att lura sig själv så det är bra att skämta om det ibland.

      Radera

Jag hoppas att höra vad andra vet, tror och tycker om de ämnen jag berör.