Fortsättning av "Oscar Properties" - från illa till värre

🕳️ Kort: Jag skrev häromdagen om hur Oscar Properties fortsätter att skjuta på sin årsredovisning. Då var det givna datumet idag, 22 maj. För ett par timmar sedan kom ett pressmeddelande som sa att det blir tisdag 26 maj istället. Ingen förklaring, ingen ursäkt. Det här är det sjunde datumet. Sjunde gången gillt?

Igår var företagets hemsida nere, och antalet ärenden för indrivning fortsätter att öka. Deras facebooksida har också stängts/raderats vilket talar för att de aktivt försöker gömma sig, alternativt att någon leverantör av sådana tjänster tröttnat på att inte få betalt.

Trots allt det här så fortsätter lotterna att handlas på börsen till ungefär samma priser som tidigare så just nu verkar inga ägare längre kunna bli mer besvikna eller mer oroliga.

En bra sak att veta är att det är olagligt för dem att betala några fakturor alls om de tror att de inte kommer kunna betala alla fakturor. När pengarna är slut finns det klara regler för vilka ska få det som är över och vilka som inte ska få något.


Kommentarer

 1. Hej Daniel. Jag följer med spänning dina tankar och infon om Oscar Properties. Ett tips för att lättare kunna se helgheten skulle kunna vara om du samlade de mest relevanta inläggen om OP sist i inlägget. Jag vet att jag iaf skulle uppskatta det.

  Ha en fortsatt go helg!

  Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé! Jag gjorde en lista nu när jag skrev en ny artikel.

   Det är lite katastroffilm att följa bolaget. Kanske även lite jantelagen att det går illa för någon som varit "för" arrogant.

   Radera

Skicka en kommentar

Jag hoppas att höra vad andra vet, tror och tycker om de ämnen jag berör.

Populära inlägg i den här bloggen

Tur att jag använt ISK för utländska aktier

Dagens spartips: Sätt vingar på din bil

Saltängen Property Invest sköt sig själva i foten