Visst mist alla mina januariutdelare

Det spelar egentligen ingen roll när på året utdelningar kommer, men det är praktiskt när de är lite utspridda. De senaste åren har jag till och med haft utdelning varje månad men nu när jag sneglar några månader framåt så inser jag att mina januariutdelare försvunnit.
from PxHere

Det var två företag, Kungsleden och Eolus Vind. Eolus Vind har lagt om sitt räkenskapsår och därmed flyttat utdelningen och Castellum köpte mina Kungsledenaktier.

Fullständigt irrationellt så funderar jag nu på om det finns något annat företag som delar ut i januari, och som jag vill äga. För sent för 2022 men det kommer fler år.

Tips?

Kommentarer

 1. Clas Ohlson (januari och september)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset. Det var länge sedan jag kollade på Clas Ohlson.

   Radera
 2. SBB B kommer bli månadsutdelare. Kanske investerbar på rekyl?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, intressant! Det skulle kunna vara något vid något tillfälle. Nu när mina fastighetsbolag minskat i antal kan det möjligen vara plats för ett till.

   Radera
 3. Hej Daniel, såg att många som läser min blogg kommer från din och ska börja läsa din blogg då jag inte sett den innan. Scannat över några inlägg av dig och gillar vad jag läser. Januari kräver utländsk, USA eller liknande. Mycket svårt månad tyvärr...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, kanske hamnar jag (bildligt talat) i USA. PepsiCo, WalMart och Kimberly-Clark verkar göra sånt. Kimberly-Clark är en konkurrent till några av mina svenska bolag så jag vill egentligen inte att de ska göra bra ifrån sig.

   Radera

Skicka en kommentar

Berätta vad du vet, tror och tycker om de ämnen jag berör!

Populära inlägg i den här bloggen

Avanza raderade alla sina aktieforum

Nyemission i BillerudKorsnäs

Varning för Circular Water